Selecteer een pagina

Royal Duynsuite De Koog op Texel voor 2 personen

253.70

Een zeer royale gelijkvloerse suite voor 2 personen

Artikelnummer: f6414a4da899 Categorie:

Beschrijving

Royal Duynsuite De Koog op Texel voor 2 personen. De beste deal voor een vakantiehuis, hotel of vakantiepark vindt je natuurlijk op Huisje Huren op Texel !

De 2-persoons Royal Duynsuites zijn gelijkvloers en rookvrij. De Royal Duynsuite beschikt over diverse voorzieningen zoals gratis wifi, boxspringbedden, een flatscreen tv en parkeergelegenheid. De royal Duynsuites hebben een gescheiden zit en slaapgedeelte. Deze suites zijn een fijne accommodatie voor een heerlijke vakantie dicht bij het strand.

In de comfortabele Royal Duynsuite, met een oppervlakte van 48m², kunt u verblijven met twee personen. Alle suites binnen dit type zijn gelijkvloers en rookvrij en beschikken over diverse gemakken waaronder een flatscreen televisie, gratis wifi, open pantry inclusief koelkast met vriesvak, waterkoker, Nespresso koffiecupapparaat en vaatwasser. In de Royal Duinsuite suite is geen kookgelegenheid. U zult heerlijk slapen op de boxspringbedden. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. Het balkon of terras bij uw suite beschikt over een fijne zit en  heeft een rustgevend uitzicht op onze binnentuin of bos. Elke Royal Duynsuite heeft parkeergelegenheid voor één auto in de parkeergarage onder het complex. Tevens is er in de parkeergarage plaats voor uw fiets en is er de mogelijkheid om de accu van uw elektrische fiets op te laden.  Via de trap of de lift in het complex kunt u uw Royal Duynsuite bereiken.

Houd er rekening mee dat de inrichting en afmeting van de suites onderling kan verschillen.

Ontdek het prachtige waddeneiland Texel! Met een vakantie op Texel bent u er even helemaal uit met ruimte, rust, en actie! Genoeg te doen op dit eiland. Kijk voor alle activiteiten bij onze agenda.

De 7 gezellige dorpen van Texel hebben allemaal hun eigen sfeer. Ze worden omringd door heel veel natuur. Ook buiten de circa 40 officiële natuurgebieden bezit Texel een enorme vogelrijkdom en bijzondere planten, en niet te vergeten net zoveel schapen als mensen.

Vakantie Texel

Extra informatie

Aantal personen

Soort Accomodatie

Accomodatie Naam